Onze Aanpak

Stappenplan naar Succes

op gestructureerde wijze bouwen wij jouw online verhaal

Ontdekking
In de ontdekkingsfase gaan we diep in op de vragen en noden die je hebt rond je nieuwe project. We zetten alles van A tot Z op een rijtje, zodat we een concreet en duidelijk beeld krijgen van ons uiteindelijke doel.
Marketingonderzoek
We doen een uitgebreid onderzoek naar welke zoekwoorden gebruikt worden door potentiële bezoekers en we lichten je belangrijkste concurrenten door.
Sitestructuur
De resultaten uit het marketingonderzoek brengen ons voor een groot stuk op weg in het bepalen van jouw optimale sitestructuur. We leggen hier ook de nadruk op: belangrijkste content centraal, gebruiksvriendelijkheid, weinig clicks om overal te geraken...
Prototype / Mock-up
In deze fase bepalen we de uiteindelijk look en content van je nieuwe website. In plaats van jouw proberen uit te leggen wat we willen bereiken, bouwen we de website gewoon een eerste keer als foto. In deze fase kunnen we gemakkelijk dingen bijsturen op basis van jouw wensen.
Ontwikkelen
Nu is het aan ons om te gaan spelen met de code en ervoor te zorgen dat jouw website op een professionele wijze ontwikkeld wordt.
Testen
In deze fase mag iedereen mee aan de slag. We testen de website grondig op alle mogelijke browsers en toestellen.
Lancering
Je website is nu klaar om online te gaan. Jij neemt hier de controle over of je schrijft je in voor één van onze hosting- en onderhoudsplannen.
© 2023 Webmatic - Alle rechten voorbehouden