Facebook: voortaan kunnen pagina’s ook lid worden van een groep

Interessant nieuws voor je social media strategie. Heb je een bepaalde interesse dan kon je vroeger terecht op talloze forums en nieuwsgroepen om daar met gelijkgezinden online samen te komen. Die dingen bestaan nog altijd, maar Facebook groepen lijkt tegenwoordig in deze richting toch sterk het voortouw te nemen.

Tot hiertoe kon je enkel als individu lid worden van zo’n Facebookgroep, maar voortaan is het dus ook mogelijk met een Facebookpagina. Met je Facebookpagina lid worden van relevante Facebookgroepen kan je bedrijf voor de ogen brengen van talloze potentiële kopers.

Let op, de beheerder van de faceboekgroep zal deze mogelijkheid bewust moeten activeren in de instellingen. Het is dus niet zo dat je nu met je pagina snel lid kan worden van verschillende groepen.

Facebook will now allow Pages to contribute within Groups as Pages, a small but relevant update for marketers.

Bron: SocialMediaToday

1 reactie op “Facebook: voortaan kunnen pagina’s ook lid worden van een groep”

  1. Hoi, ik lees inderdaad dat nu ook pagina’s lid kunnen worden van een groep. Ik beheer meerdere pagina’s en ze staan idd in het rijtje ‘s ik lid wil worden zodat ik ze kan aanklikken. Echter 1 pagina staat er niet tussen. Hoe kan dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Webmatic - Alle rechten voorbehouden