Een isometrische afbeelding van een vrouw die op een laptop werkt en inzicht geeft in de prestaties van de website met Google Analytics.

Leer werken met Google Analytics voor meer inzicht in de prestaties van je website  (instellen, rapporten, …)

Hoe weet je of je website succes heeft? Hoe weet je hoeveel van je bezoekers zich inschrijven voor je nieuwsbrief of je producten kopen? Om het antwoord te kennen zal je op de één of andere manier de prestaties van je website moeten meten.

Google Analytics is hiervoor mijlenver de meest populaire tool. Helaas is Google Analytics niet een tool waar je even ingaat en alle cijfers en mogelijkheden meteen begrijpt.

Wil je meer weten over wat al die statistieken zoals Bounce Rate betekenen voor je website? Vraag je je af hoe een tool als Google Analytics een meerwaarde kan zijn voor je online project? Hier is een leuk en uitgebreid artikel dat je bij de hand neemt om eindelijk eens te werk te maken van al die statistieken bij je website.

Hopelijk kan je wel wat Engels 🙂

Google Analytics can be powerful… if you know how to use it. Learn how to set up Google Analytics to collect data and understand how to improve your site.

Bron: How to Use Google Analytics

© 2023 Webmatic - Alle rechten voorbehouden