Online Marketing & SEO

Waarom Online Marketing?

Organisch groeien?

‘Gemakkelijk’ online succes bestaat niet. Het wereldwijde web is zo groot en er is zoveel keuze, dat een gezonde basis aan bezoekers krijgen echt niet vanzelfsprekend is.
Je kan besluiten van het op zijn beloop te laten en te wachten tot je website vanzelf (organisch) groeit. Verwacht je dan wel aan een langzaam en moeizaam traject. Waarom zou je hier genoegen mee nemen? Zeker als je website voor de nodige fincaniële extra’s kan zorgen. Meer bezoek = meer omzet.

Belang zoekmachines

Zoekmachines zijn met grote voorsprong de belangrijkste bron voor potentieel bezoek aan je website. Daarom concentreert onze Online Marketing zich vooral op het zorgen dat je hoog rankt in die zoekmachines.

Stel je voor dat je voor een zoekterm met veel potentieel op de eerste pagina verschijnt in de resultaten, zou dat niet geweldig zijn? Stel je voor dat je voor die zoekterm pas op pagina 5 verschijnt. Hoeveel procent klikt nog door naar pagina 5? 2 procent? Dat zijn 98% potentiële bezoekers die je kwijt bent.

Bij de start zal je nieuwe website gewoon niet verschijnen in de zoekresultaten. Dat heeft even tijd nodig. Vanaf dan wordt het een ondernemende tocht richting top. Een tocht waarin wij jou een grote hand kunnen toesteken.

We draaien er dus geen doekjes om, een hogere ranking in de zoekmachine-resultaten is de beste basis voor het succes van je website.
Ons verhaal splitst zich uit op verschillende gebieden: backlinks, social media, strategisch contacten leggen, blogposts en veel, veel meer.

Online succes boek je niet zomaar. We starten met een website die klaar is voor meer zichtbaarheid en plannen een groeistrategie die de nodige klaarheid en actiepunten meegeeft.
Persoon die uitlegt waarom online marketing zo belangrijk is
SEO staat voor 'Search Engine Optimization' of anders gezegd, het optimaliseren van je website voor de zoekmachines.
Je ranking in de zoekmachines is immers de basis voor je online succes!
© 2023 Webmatic - Alle rechten voorbehouden