Website laten maken

van eenvoudige Smartpages tot op maat gemaakte complexe websites
Ontdek onze Smartpage!
Snel online, aan een scherpe prijs

Ons stappenplan voor het bouwen van je website

Heb je meer nodig dan onze Smartpage? Een uitgebreide website op maat is dan de volgende stap die je kan zetten. We laten niets aan het toeval over.
1

Een uitgebreid intakegesprek

Waarom wil je een website? Welke doelen wil je bereiken? Wie zijn je concurrenten? Wat is je doelgroep? Wat is belangrijk, wat is minder belangrijk? Welk gevoel wil je uitstralen?
2

Structuur en Ontwerp

We werken aan een doordachte site-structuur waar alles van belang een duidelijk plaatsje krijgt. We leggen de visuele richting vast die we uitgaan op basis van je huidige huisstijl, op basis van je publiek, op basis van je doelen.
3

Ontwikkelen van website

Op basis van de sitestructuur en de visuele richting starten we de ontwikkeling van de website. Regelmatig checken we af via een korte meeting of we op de juiste weg zijn, dan wel moeten bijsturen.
4

We gaan live

Bij het live gaan krijg je van ons een opleiding over hoe te werken met je website. Wij zorgen voor de tophosting en eventueel extra onderhoud zodat jij je over de technische dingen geen kopzorgen moet maken.

Laat je website maken in WordPress

WordPress wordt momenteel gebruikt in meer dan 1 website op 3 wereldwijd. Met WordPress kan je gemakkelijk zelf je website of webshop beheren zonder enige kennis van code. Wij maken je website en jij richt je op de content.

Je kan je website volledig op maat laten maken. Rekening houdend met de WordPress standaarden maken wij zelf de nodige Custom Post Types, plugins, shortcodes en meer.
WordPress is wat we doen en waar we goed in zijn.

Tijdens het ontwikkelproces van je website houden we ons aan de beste praktijken:
GIT versiebeheer, SASS, Gulp, DRY-code, modulaire opbouw en meer. We laten niets aan het toeval over!

Kortom, ben je op zoek naar een partner om een professionele, goed werkende website te laten maken, die je zelf gemakkelijk kan onderhouden? Webmatic maakt voor een correcte prijs van je nieuw online verhaal een succes.

Laatste berichten

Onze klanten aan het woord

4.7
Gebaseerd op 19 reviews
Christophe Bollaers
november 3, 2023

Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

Jan Vandaele
oktober 5, 2023

Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

luc Buntinx
juni 28, 2023

The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

Klaar voor je online avontuur?

© 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic