Website Laten Maken

Je nieuwe website, van eenvoudig tot complex

Of het nu een eenvoudige presentatie is van je project of een volledig uitgebouwde webwinkel in meerdere talen: je website laten maken door Webmatic betekent een professioneel resultaat

Website Laten Maken?
Dit is Onze Werkwijze

Bekijk ook ons stappenplan bij het maken van je website! Door een gestructureerde aanpak brengen wij iedere uitdaging tot een goed einde!

Marketing­onderzoek en optimalisatie

Zoekwoorden, competitie en meer. Op basis hiervan kunnen we samen de inhoud van je website optimaliseren, met uiteindelijk doel zo veel mogelijk bezoek genereren.

Prototyping en Ontwerp

Nog voor er één letter code geschreven wordt zetten we samen een betekenisvolle structuur op voor je website: de belangrijkste content centraal, weinig clicks om overal te geraken… Met behulp van een prototype definieren we de uiteindelijke look en content van je nieuwe website.

Ontwikkelen

Op basis van de prototypes en onze concrete afspraken beginnen wij aan het eigenlijke ontwikkelen of maken van je website. De looks liggen vast, wij concentreren ons nu op het coderen van de website volgens moderne standaarden, rekening houdend met de SEO richtlijnen van Google.

Onderhoud en Updates

Nadat wij je website hebben gemaakt neem jij de controle over of je schrijft je in voor één van onze onderhoudsplannen. Wat je ook kiest, wij zorgen dat jij als klant tevreden bent over je website en over onze samenwerking.

Laat je website maken in WordPress, met voorsprong het meest populaire en meest gebruikte CMS ter wereld.

WordPress wordt momenteel gebruikt in meer dan 1 website op 3 wereldwijd. Met WordPress kan je gemakkelijk zelf je website of webshop beheren zonder enige kennis van code. Wij maken je website en jij richt je op de content.

Je kan je website volledig op maat laten maken. Rekening houdend met de WordPress standaarden maken wij zelf de nodige Custom Post Types, plugins, shortcodes en meer.
WordPress is wat we doen en waar we goed in zijn.

Tijdens het ontwikkelproces van je website houden we ons aan de beste praktijken:
GIT versiebeheer, SASS, Gulp, DRY-code, modulaire opbouw en meer. We laten niets aan het toeval over!

Kortom, ben je op zoek naar een partner om een professionele, goed werkende website te laten maken, die je zelf gemakkelijk kan onderhouden? Webmatic maakt voor een correcte prijs van je nieuw online verhaal een succes.

Website laten maken door Webmatic betekent toegang tot onze visuele webbouwer voor WordPress.

Premium Visuele Webbouwer GRATIS meegeleverd bij je nieuwe WordPress Website

Met een visuele webbouwer kan jij zelf de webdesigner worden. Is het nu nieuwe blogposts aanmaken voor je bedrijf, je productpagina’s ontwerpen, een webpagina aanmaken voor een nieuw product, onze meegeleverde webbouwer levert kwaliteit. Je website laten maken door ons betekent dat jij toegang krijgt tot deze webbouwer en dat wij er gegarandeerd een tevreden klant bij hebben.

Je nieuwe website laten maken door Webmatic betekent dat je beschikking krijgt over bouwblokken zoals: knoppen, afbeeldingen, headers, tabbladen, video-content en veel meer.

Shortcodes op maat gemaakt voor een consistente stijl en eenvoudige opmaak

De shortcode is een concept in WordPress waarmee je via het invoeren van een stukje code automatisch ingevulde en gestijlde blokken content aanmaakt. Door dit toe te passen voor inhoud zoals een galerij, een portfolio-item, een testimonial, een footnote, een link naar een blogpost enz… krijg je vlug een mooie en consistente website. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een shortcode voor laten maken, met veel inhoud of weinig. Wij bekijken samen welke shortcodes nuttig kunnen zijn om te laten maken voor je nieuwe website.

[webmatic-ideabox]Dit is een voorbeeld van een shortcode voor een ideabox te genereren, volledig naar de stijl en branding van je website![/webmatic-ideabox]

Bovenstaande shortcode geeft op deze website dit resultaat:

Dit is een voorbeeld van een shortcode voor een ideabox te genereren, volledig naar de stijl en branding van je website!

Ben je op zoek naar een partner om een professionele website te laten maken?

Een nieuwe website – professioneel, modern en goed werkend – laat je maken door ons. De ervaring die wij doorheen de jaren binnen WordPress en in het maken van websites in het bijzonder hebben opgebouwd maken dat wij je partner kunnen zijn voor je nieuwe bedrijfswebsite, webhop, je marketing, je SEO-optimalisatie en zoveel meer.

Een nieuwe website laten maken is veel meer dan wat je ogen kunnen zien

Voor online succes is een knappe en snelle website laten maken natuurlijk een voorwaarde. Maar het is niet het enige van belang. Wij gaan verder dan het louter maken van een mooi plaatje. Aan volgende elementen hechten wij hier bij Webmatic misschien nog wel meer waarde:

Zoekmachine geoptimaliseerd
Meten is weten met een correct ingestelde Google Analytics
Accessibility
Mobiel vriendelijk
SSL-certificaat
Complete aandacht voor je Online Marketingplan
Veiligheid
Performantie op alle gebieden
Sitemap
Interne linkstructuur van je website
...
© 2023 Webmatic - Alle rechten voorbehouden