Website Laten Maken

Van Eenvoudig tot Complex

Of het nu een eenvoudige presentatie is van je project of een volledig uitgebouwde webwinkel in meerdere talen: laat Webmatic jouw WordPress website bouwen voor een professioneel resultaat.

Website Bouwen - Onze Werkwijze

Bekijk ook ons stappenplan naar succes!

Marketing­onderzoek

Zoekwoorden, competitie en meer. Op basis hiervan kunnen we samen jouw inhoud optimaliseren, met uiteindelijk doel zo veel mogelijk bezoek genereren.

Prototyping

Nog voor er één letter code geschreven wordt zetten we samen een betekenisvolle sitestructuur op: belangrijkste content centraal, weinig clicks om overal te geraken… Met behulp van een prototype definieren we de uiteindelijke look en content van je nieuwe website.

Ontwikkelen

Op basis van de prototypes en onze concrete afspraken beginnen wij aan het eigenlijke ontwikkelproces van je website.

Onderhoud

Eens klaar neem jij de controle over of je schrijft je in voor één van onze onderhoudsplannen. Niettemin, onderhoud blijft een belangrijk onderdeel!

Wij zijn WordPress-experts

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem). Met WordPress kan je gemakkelijk zelf je website of webwinkel beheren zonder enige kennis van code. Jij richt je op de content.

Wij kunnen je website volledig op maat bouwen. Rekening houdend met de WordPress standaarden maken wij zelf de nodige Custom Post Types, plugins, shortcodes en meer.
WordPress is wat we doen en waar we goed in zijn.

Tijdens het ontwikkelproces houden we ons aan de beste praktijken:
GIT versiebeheer, SASS, Gulp, DRY-code, modulaire opbouw en meer.

Screenshot van onze Visuele Webbouwer voor WordPress

Premium Visuele Webbouwer GRATIS meegeleverd bij WordPress Systemen

Met een visuele webbouwer kan jij zelf de webdesigner worden. Is het nu nieuwe blogposts aanmaken, je productpagina’s ontwerpen, een webpagina aanmaken voor een nieuw product, onze meegeleverde webbouwer levert kwaliteit.

Modules die meegeleverd worden zijn onder andere: knoppen, afbeeldingen, headers, tabbladen, video-content en veel meer.

Shortcodes op maat gemaakt voor een consistente stijl en eenvoudige opmaak

De shortcode is een concept in WordPress waarmee je via het invoeren van een stukje code automatisch ingevulde en gestijlde blokken content aanmaakt. Door dit toe te passen voor inhoud zoals een galerij, een portfolio-item, een testimonial, een footnote, een link naar een blogpost enz… krijg je vlug een mooie en consistente website. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een shortcode voor maken, met veel inhoud of weinig. Wij bekijken samen welke shortcodes nuttig kunnen zijn om aan te maken.

[webmatic-ideabox]Dit is een voorbeeld van een shortcode voor een ideabox te genereren, volledig naar de stijl en branding van je website![/webmatic-ideabox]

Bovenstaande shortcode geeft op deze website dit resultaat:

Dit is een voorbeeld van een shortcode voor een ideabox te genereren, volledig naar de stijl en branding van je website!

Interesse in een eventuele samenwerking?

Samen kunnen we bepalen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een website is meer dan wat je ziet

Voor online succes is een knappe en snelle website natuurlijk een voorwaarde. Maar het is niet het enige van belang. Aan volgende elementen hechten wij hier bij Webmatic misschien nog wel meer waarde:

Zoekmachine geoptimaliseerd
Meten is weten met een correct ingestelde Google Analytics
Accessibility
Mobiel vriendelijk
SSL-certificaat
Complete aandacht voor je Online Marketingplan
Veiligheid
Performantie op alle gebieden
Sitemap
Interne linkstructuur van je website
...
© 2019 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
Created with Sketch.