BLOG
Alle Berichten

Maak gratis je website met deze 14 online diensten.

Gratis je website maken? Bekijk deze 14 mogelijkheden!

Kan dat? Ja natuurlijk! In dit artikel geven we je een heleboel mogelijkheden om gratis van start te gaan met je nieuwe website.

Website onderhoud: belangrijk voor een succesvolle website!

Website Onderhoud: belangrijk voor een succesvolle website!

Net als met je tuin, auto of woning heeft je website regelmatig onderhoud nodig om in topvorm te blijven! Je gaat niet oneindig blijven rondrijden met je auto om dan vast te stellen dat je remmen het niet meer doen.

Man en vrouw hard aan het werk aan hun website

10 concrete actiepunten om eigenhandig jouw website hoger te ranken

Je hoeft geen SEO-expert te zijn of volledig afhankelijk te zijn van online marketing om meer bezoek te krijgen op je website. Schrijf je in voor onze ‘Rank je Website’ en ontvang GRATIS 10 dagen lang elke dag een zeer concreet en haalbaar actiepunt in de mailbox.

Een grafiek die het aantal bezoekers aan je website doorheen de tijd voorstelt.

Meet de prestaties van je website en maak de juiste beslissingen!

Neem jij je website serieus? Dan moet je de prestaties ervan meten. Tenzij het je niet uitmaakt of er bezoek komt natuurlijk. Maar waarom heb je dan een website in de eerste plaats?

Google Mijn Bedrijf Kaartresultaat voorbeeld

Maak nu je vermelding aan in Google Mijn Bedrijf!

Heb je een lokaal bedrijf? Ben je zelfstandige? Heb je een eenmanszaak? Voeg je activiteit dan nu toe aan Google Mijn Bedrijf. Het maakt niet uit of je reeds een website hebt of niet. Al is het hebben van een website voor je bedrijf vaak een meerwaarde.