De Creative Commons Zoekmachine geeft je afbeeldingen zonder copyright, bruikbaar voor je website

Logo Creative Commons

Voortaan kan je via de nieuwe Creative Commons zoekmachine eenvoudig zoeken naar afbeeldingen die zich in het publieke domein bevinden.

De zoekmachine crawlt bronnen waar enkel afbeeldingen in staan met Creative Commons licenties. De grootste bron voor de ruim 300 miljoen afbeeldingen is op het moment van dit schrijven Flickr.

Op termijn moet het mogelijk worden om naast afbeeldingen ook te gaan zoeken naar tekst en audio. De bedoeling is dat je dan meer dan 1 miljard werken eenvoudig kan doorzoeken.

Het interessante van deze zoekmachine is dat je enkel afbeeldingen zal vinden die in het publieke domein liggen. Dit wil zeggen dat er geen copyright rust op deze afbeelding en dat je ze dus ook zonder problemen kan gebruiken voor je website.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Onze klanten aan het woord

  4.7
  Gebaseerd op 19 reviews
  Christophe Bollaers
  november 3, 2023

  Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

  Jan Vandaele
  oktober 5, 2023

  Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

  luc Buntinx
  juni 28, 2023

  The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

  Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

  Klaar voor je online avontuur?

  © 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
  gebouwd door Webmatic