Woo on steroids

Woo­Commerce Webshop

Waarom WooCommerce?

Wil je een online webwinkel starten dan heb je veel keuze: Shopify, Magento en WooCommerce om er enkele te noemen.

Webmatic heeft zich enkel gespecialiseerd in WooCommerce. Wij zijn er immers van overtuigd dat je maar 1 ding echt goed kan doen.

Betaalbaar

Met een lagere implementatiekost dan Magento of Shopify ligt een op maat gebouwde e-commerce winkel in het bereik van iedereen.

Open Source

WooCommerce is open source software. Kortweg betekent dit dat de webwinkel, alle data en bijbehorende software volledig onder jouw controle valt.

Groot aanbod aan extensies

De gratis basis van WooCommerce is al erg uitgebreid. Daarboven bestaat er een zeer grote markt van kwaliteitsvolle extensies die het mogelijk maken je webwinkel uit te breiden in de richting die jij nodig hebt.

Wereldwijde Community

Surf mee op de golven van de snelst groeiende community in de wereld. In 2021 stond de teller al op meer dan 4,5 miljoen (!) actieve WooCommerce webwinkels. In 2023 had Woo een marktaandeel van 23% in de top 1 miljoen e-commerce websites.

Schaalbaarheid

WooCommerce schaalt probleemloos mee als je webwinkel groeit. Van 1 tot duizenden producten, van je eerste verkoop tot je miljoenste.

Connecteer met externe systemen

Met behulp van de ingebouwde REST API connecteer je je winkel met andere door jouw gebruikte diensten: een CRM zoals Salesforce, facturatiesoftware, Zapier, Slack, en veel meer. Laat zelfs je Philips Hue lichten flikkeren op kantoor bij een verkoop.

Laatste berichten

Onze klanten aan het woord

4.7
Gebaseerd op 19 reviews
Christophe Bollaers
november 3, 2023

Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

Jan Vandaele
oktober 5, 2023

Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

luc Buntinx
juni 28, 2023

The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

Klaar voor je online avontuur?

© 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic