Betaalbare hosting van topniveau

WordPress Hosting

Een betaalbare tophosting op VPS voor kleine bedrijven, ondernemers en iedereen die gewoon wil dat zijn WordPress website goed presteert.
1 - Neem Contact op
2 - Wij verhuizen gratis je website
Wij beoordelen je website en verhuizen ze gratis naar onze servers.
3 - Je website draait supersnel en veilig
Een gerust gemoed dat je website in goede handen is.
Ervaar onze persoonlijk support en praat met echte mensen.
Wij beheren je hosting van A tot Z. Je hoeft je geen kopzorgen te maken over technische aspecten en het instellen van allerlei settings.
Wij verhuizen je website gratis naar onze servers.
Je transactionele e-mais worden en snel en goed afgeleverd in de inbox van je contacten.
populair
WordPress Hosting
Onze hosting is 100% geoptimaliseerd voor een zo best mogelijke werking van WordPress websites. Wij hosten geen andere websites dan deze gebouwd met WordPress.
vanaf
19
99
maandelijks
 • WordPress Exclusief
 • Volledig door ons beheerde hosting
 • Zeer snelle laadtijden
 • Beveiliging van topklasse
 • Backups onsite en offsite (tot ieder uur indien nodig)
 • Premium SMTP voor transactionele e-mails
 • Persoonlijke support via mail/telefoon
 • PHP workers ongelimiteerd
 • SSL Certificaat
 • A-la-carte schaalbaar
 • Gratis verhuis
Snelle laadtijden op onze Nginx VPS servers met Redis page/object cache.
De hosting kan à-la-minute een stevige boost krijgen zodat die leads uit je laatste succesvolle Facebook ad snel bediend zijn.
Beveiliging op serverniveau met7G WAF, wpFail2Ban, en diverse WP-specifieke maatregelen.

Laatste berichten

Onze klanten aan het woord

4.7
Gebaseerd op 19 reviews
Christophe Bollaers
november 3, 2023

Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

Jan Vandaele
oktober 5, 2023

Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

luc Buntinx
juni 28, 2023

The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

Karin Pragt
maart 8, 2023
Mathieu Lenaerts
november 9, 2022

Voor een 5sterren-webmaster en architect van websites, 1 adres: Koen Adams, mijn oud-leerling in de jaren '90 aan het college van Tongeren.

Naomi Queeckers
januari 21, 2022

Koen heeft mijn website helemaal gebouwd inclusief webshop (kijk maar naar sustainablestories.be), alsook mijn mailsysteem opgezet. Wat voor mij belangrijk is, is dat ik een partner heb hiervoor die mij ontzorgt, bij wie ik met al mijn vragen terecht kan, die niet blindelings opvolgt, maar ook mee nadenkt en advies geeft, correct en professioneel, maar toch persoonlijk werkt, en die snel en efficiënt aan de slag gaat. Op Koen en Webmatic kan je vertrouwen. Hier krijg je pas echt waar voor je geld.

Katrien Boulez
november 13, 2020

De samenwerking verliep heel vlot. Webmatic dacht met ons mee en kwam met innovatieve oplossingen naar voor. Als we vragen hadden werden deze meteen beantwoord en opgelost. Top om je webiste te ontwikkelen.

Eva N
september 19, 2020

Aanrader! Bedankt Webmatic voor het bouwen van onze nieuwe website, de vele ideeën en fijne samenwerking. Het verbaasde ons dat er zoveel kwam kijken bij het klaarmaken van een goeie website. Wij weten nu wat we moeten doen :-)

Kamiel Van Duys
mei 25, 2020

We zijn zeer tevreden met het resultaat. We krijgen dan ook veel positieve reacties van onze klanten. In samenwerking met Koen is op een korte termijn verbluffend werk geleverd. Hij zal bijsturen waar hij dat nodig vind, en toch krijg je een persoonlijke website. Alles op maat, en geen vraag was teveel. Bij Webmatic telt kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We hebben hier echt gevonden wat we zochten. Alles werkt perfect, waardoor er achteraf nog weinig vragen waren. Bedankt Koen

Ken Steyls
december 12, 2019

Webmatic staat garant voor snelle en kwalitatieve service, uitvoering én advies op maat. Het is een aangename samenwerking en we zien Webmatic als een belangrijke partner.

Ruben Dessart
december 9, 2019

Heel goede begeleiding, veel extra service die niet was afgesproken op voorhand, ook na oplevering van onze webshop nog steeds met raad en daad paraat! Echt een aanrader voor wie een goede webdesigner zoekt!

Linda Derwae
mei 13, 2019

Prachtige website; kort; krachtig, opvallend, uitnodigend...een aandachtstrekker! Goede adviezen en veel inzicht van de webmaster!! ^-^

Odette Adams
oktober 29, 2018

Publiciteit is erg duur, boekingssites vragen een hoge commissie. Ik besloot dan maar mijn verouderde website te laten vernieuwen. Ik ben zeer tevreden dat mijn keuze gevallen is op Webmatic. Niets dan lof, de zaakvoerder Koen neemt zijn tijd om je te begeleiden, stelt je op je gemak, en weet zeer goed wat belangrijk is en terzake doet. Ik heb nu veel meer online klanten. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn keuze. Ook zeer belangrijk : zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

We zijn lid van Selexion dus hebben al een hele grote webshop maar misten nog een thuisbasis voor alle andere activiteiten die we doen. Na een leuk intakegesprek, waar we direct een goed gevoel bij hadden, hebben we meteen beslist om in zee te gaan met Webmatic. Al onze wensen en vragen werden terdege bekeken en omgezet in mooie overzichtelijke rubrieken op de website. De vraag van ons was ook om je kunnen in te schrijven via de website alsook te betalen en dat is zeer goed gelukt en gaat heel vlotjes. Kortom, we zijn heel tevreden over Webmatic en willen deze dan ook bij iedereen aanbevelen.

Inge Vanderstegen
januari 10, 2018

Zeer goede service. Je krijgt wat je vraagt. Daarenboven denkt Koen mee om de site functioneel en aantrekkelijk te maken.

Daemen Frank
januari 9, 2018

Prima service. Kwalitatief in orde.

Comigo Singersongwriter
augustus 29, 2017

Een website laten ontwerpen voor een songwriter met een specifieke missie, het leek me geen sinecure !! Maar bij Webmatic werd mee -gedacht en gecreëerd. Een spoedig resultaat, een fijne samenwerking en een mooie Website van Comigo was de uitkomst !!

Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

Klaar voor je online avontuur?

Astridlaan 107
3700 Tongeren
+32 484 596 744
info@webmatic.be
© 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
gebouwd door Webmatic