Analytify – Google Analytics in WordPress

Analytify - een Google analytics plugin voor WordPress

Weet je waar het volgens ons bij veel websites aan ontbreekt?

Het eenvoudig opvolgen van de cijfers. Hoeveel bezoek krijg ik? Welke pagina is het populairst? Hoe lang blijft iemand gemiddeld op de website? Hoe evolueert het bezoekersaantal doorheen de tijd? Allemaal gegevens die een belangrijke meerwaarde zijn in het strategisch groeien van je website.

Weet je ook waarom het volgens ons bij veel websites daaraan ontbreekt?

Het is een extra stap als je moet inloggen bij Google Analytics en dan daar overdonderd wordt met getallen en grafieken waar je niet wijs uitgeraakt.

Enter Analytify.

Deze plugin zet al die cijfertjes en grafieken mooi voor je klaar in de backend van je WordPress website. Telkens als jij inlogt krijg je automatisch de laatste gegevens te zien. Ben je getriggerd om meer te weten en dieper te graven, dan kan je dat eenvoudig in de vertrouwde omgeving van je website zelf.

Op dit moment loopt een lifetime deal voor de pro versie van Analytify. Normale waarde rond de $300 per jaar. Nu een eenmalige betaling van $49 voor 5 websites. Let op, Analytify werkt enkel in de omgeving van een WordPress website. Gebruik jij een ander systeem, dan is deze deal niet voor jou.

Analytify is reshaping Google Analytics in WordPress. See Social Media, Keywords, Realtime, Country, Mobile & Browsers Statistics under pages and posts.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Onze klanten aan het woord

  4.7
  Gebaseerd op 19 reviews
  Christophe Bollaers
  november 3, 2023

  Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

  Jan Vandaele
  oktober 5, 2023

  Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

  luc Buntinx
  juni 28, 2023

  The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

  Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

  Klaar voor je online avontuur?

  © 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
  gebouwd door Webmatic