Facebook: voortaan kunnen pagina’s ook lid worden van een groep

Interessant nieuws voor je social media strategie. Heb je een bepaalde interesse dan kon je vroeger terecht op talloze forums en nieuwsgroepen om daar met gelijkgezinden online samen te komen. Die dingen bestaan nog altijd, maar Facebook groepen lijkt tegenwoordig in deze richting toch sterk het voortouw te nemen.

Tot hiertoe kon je enkel als individu lid worden van zo’n Facebookgroep, maar voortaan is het dus ook mogelijk met een Facebookpagina. Met je Facebookpagina lid worden van relevante Facebookgroepen kan je bedrijf voor de ogen brengen van talloze potentiële kopers.

Let op, de beheerder van de faceboekgroep zal deze mogelijkheid bewust moeten activeren in de instellingen. Het is dus niet zo dat je nu met je pagina snel lid kan worden van verschillende groepen.

Facebook will now allow Pages to contribute within Groups as Pages, a small but relevant update for marketers.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Onze klanten aan het woord

  4.7
  Gebaseerd op 19 reviews
  Christophe Bollaers
  november 3, 2023

  Zeer tevreden over webmatic. Leuke samenwerking met Koen. Hij denkt mee en zit vol leuke ideeën. Een aanrader voor iedereen.

  Jan Vandaele
  oktober 5, 2023

  Prima uitwerking, oplossingsgericht en steeds bereikbaar. Zeer angename ervaring.

  luc Buntinx
  juni 28, 2023

  The collaboration with Koen runs very smooth and in a professional manner. He knows his trade and can (within de borders of the system) make the requested changes.

  Creëer een online avontuur met jou als winnaar!

  Klaar voor je online avontuur?

  © 2024 Webmatic - Alle rechten voorbehouden
  gebouwd door Webmatic